FOTO Serena Williams, însărcinată în luna a şasea, a pozat goală pentru revista Vanity Fair

Însărcinată în luna a şasea, Serena Williams, în vârstă de 35 de ani, a acceptat să pozeze goală pentru numărul din luna august al revistei Vanity Fair.

3937 afișări
Imaginea articolului FOTO Serena Williams, însărcinată în luna a şasea, a pozat goală pentru revista Vanity Fair

FOTO Serena Williams, însărcinată în luna a şasea, a pozat goală pentru revista Vanity Fair

Aflată în luna a şasea de sarcină, fostul număr 1 mondial a acceptat să pozeze nud pentru revista Vanity Fair. Numărul cu Serena Williams urmează să apară în luna august.

Serena este logodită cu omul de afaceri Alexis Ohanian şi cei doi vor deveni părinţi în luna septembrie. Serena şi Alexis s-au cunoscut după turneul de la Roma, de anul trecut, iar în decembrie 2016 şi-au anunţat logodna. Până să o cunoască, Alexis a recunoscut că nu urmărise niciun meci al Serenei Williams.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici