FOTO Serena Williams, MESAJ emoţionant pentru copilul ei nenăscut: "De la numărul 1 mondial, la cel mai tânăr Number 1"

Jucătoarea americană de tenis, Serena Williams, confirmă încă o dată faptul că este însărcinată, printr-un mesaj emoţional adresat copilului ei nenăscut şi descrie felul în care această experienţă i-a schimbat viaţa.

1504 afișări
Imaginea articolului FOTO Serena Williams, MESAJ emoţionant pentru copilul ei nenăscut: "De la numărul 1 mondial, la cel mai tânăr Number 1"

Serena Williams, MESAJ emoţionant pentru copilul ei nenăscut (Imagine: tmz.com)

"Dragul meu copilaş, mi-ai dat o putere pe care nu ştiam că o am", scrie Serena Williams, pe contul său de Instagram, potrivit TMZ.
 
"Tu m-ai învăţat adevărata semnificaţie a liniştii şi a păcii. Abia aştept să te cunosc", spune viitoarea mămică.
 
Serena Williams aminteşte şi faptul că a fost desemnată pe primul loc în WTA, chiar de ziua de naştere a logodnicului ei.
 
"Abia aştept să te văd în clasamentul jucătorilor de anul viitor, dar sunt foarte fericită să împart cu tine primul loc în lume ... încă o dată astăzi, de ziua tatălui tău, (Alexis Ohanian). De la numărul 1 mondial, la cel mai tânăr Number 1 - Mama ta", aşa îşi încheie ea mesajul.
 
Serena Williams urmează să se căsătorească cu Alexis Ohanian, co-fondator al retelei de socializare Reddit.  
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici