FOTO | TRAGEDIE în lumea culturismului. Celebrul campion Rich Piana a murit la vârsta de 46 de ani

Celebrul culturist Rich Piana a murit la vârsta de 46 de ani, la două săptămâni după ce a fost plasat de medici în comă indusă. Sportivului i s-a făcut rău în această lună în căminul său.

8594 afișări
Imaginea articolului FOTO | TRAGEDIE în lumea culturismului. Celebrul campion Rich Piana a murit la vârsta de 46 de ani

FOTO | TRAGEDIE în lumea culturismului. Celebrul campion Rich Piana a murit la vârsta de 46 de ani

Culturişti celebri i-au adus omagii fostului Mr California Rich Piana în contextul mai multor surse, încă neconfirmate, că a murit după două săptămâni de comă indusă.

Lumea culturismului şi a fitness-ului este în doliu după aflarea veştii privind decesul sportivului,

Soţia sa Sara Piana a postat pe Instagram un mesaj: "Plâng în timp ce scriu că @1dayumay a murit. Nu îmi vine să cred... Sunt profund întristată şi am inima frântă că nu a rezistat."

Rich Piana are peste 1 milion de fani pe Instagram. Culturistului în vârstă de 46 de ani, care a recunoscut că a luat steroizi încă din adolescenţă, i s-a făcut rău pe 10 august, în casa sa din Florida.

Prietenii şi fanii săi devastaţi i-au adus omagii pe reţelele de socializare.

Prietenul său şi vedeta culturismului Bradley Martyn a postat o fotografie a sa alături de Piana, pe Instagram, cu mesajul ”Odihneşte-te în pace”.

 

 

Rest In Paradise @1dayumay can't believe your actually gone!! #richpiana #rip

A post shared by Michel (@michelgiovanni_official) on

 

 

 

Vedeta de pe social media a fost plasată în comă indusă ca urmare a unei „urgenţe medicale”, potrivit unor surse citate de TMZ Sports.

Prietena sa, Chanel, a încercat să-l prindă pe Rich când s-a prăbuţit în baie, însă nu a reuşit din cauza greutăţii impresionante a sportivului.

Deşi iubita sa a încercat să îi aplice manevrele de resuscitare, sub instrucţia unui operator al liniei de urgenţă 911, aceastea s-au dovedit fără efect.

Poliţiştii au dezvăluit că au găsit sticle cu testosteron în casa sportivului şi că Chanel a recunoscut că acesta consuma hormonul de peste 20 de ani.

Săptămâna trecută, Chanel a fost nevoită să răspundă zvonurilor că Rich murise. Ea a postat o fotografie a cuplului pe Instagram, alături de cuvintele: ”Vreau să fiu clară că Piana este încă în viaţă. Eu şi familia sa ne dorim doar gânduri pozitive, rugăciuni şi iubire."

Piana, care a fost finalist şi a câştigat mai multe competiţii de culturism de-a lungul anilor, a ajuns în lumina reflectoarelor anul trecut când a recunoscut deschis că a apelat la steroizi.

El a spus că regimul său fizic consistă dintr-un ciclu masiv de steroizi, nouă mese pe zi, o serie de antrenamente ce nu pot fi făcute de oamenii normali şi shake-uri masive cu proteine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici