FOTO. Unii dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii au maşinile cumpărate în rate

  • Aubameyang are un LaFerrari de 2,2 milioane de euro şi un Audi R8 de 180.000 euro
  • Kante a plătit 1700 de euro iniţial pentru Mini Cooper-ul său
  • Messi are un salariu de 130 de milioane de euro
1746 afișări
Imaginea articolului FOTO. Unii dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii au maşinile cumpărate în rate

FOTO. Unii dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii au maşinile cumpărate în rate

Şi cei mai mari jucători de fotbal din lume sunt oameni de rând. Chiar dacă sunt printre cei mai bine plătiţi sportivi, fotbaliştilor nu le este ruşine să cumpere şi ei maşini în leasing. Superstarurile din Premier League, Kane, Aubameyang, Kante şi Bale au cu toţii bolizi de zeci sau chiar sute de mii de euro pentru care încă plătesc.

Aubameyang a plătit 12 mii de euro pe Audiul său şi continuă să dea lunar câte 2000 de euro. Kante a scăpat cel mai ieftin. La Mini Cooperul lui, rata lunară e de mai puţin de 300 de euro.

E surprinzător că şi Messi, fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume, are un Lexus luat tot în leasing. Cu maşina sa de 65 de mii de euro, Messi îşi plimbă soţia şi copiii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici