Francesco Totti a primit premiul Giacinto Facchetti

Premiul Giacinto Facchetti, înfiinţat în 2006 în memoria fostului căpitan al formaţiei Internazionale Milano şi al naţionalei Italiei, a fost acordat căpitanului echipei AS Roma, Francesco Totti, informează Gazzetta dello Sport.

94 afișări
Imaginea articolului Francesco Totti a primit premiul Giacinto Facchetti

Francesco Totti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am dat totul pentru AS Roma şi Roma mi-a dat totul. Dacă joci 20 de ani pentru o echipă, înseamnă că relaţia este foarte puternică. Mereu am avut o pasiune pentru acest club şi doar tricoul acestei echipe am vrut să-l port", a declarat Totti, în vârstă de 38 de ani.

Acest premiu, intitulat "Giacinto Facchetti, Il bello del calcio (frumosul fotbalului)", înfiinţat la iniţiativa cotidianului sportiv Gazzetta dello Sport în memoria fostului jucător decedat în septembrie 2006, recompensează o personalitate din lumea fotbalului a cărei carieră este exemplară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici