Francisc Dican, antrenorul formaţiei CFR Cluj până la finalul turului Ligii I

Tehnicianul Francisc Dican a fost numit antrenor principal al formaţiei CFR Cluj până la finalul turului Ligii I, urmând a fi ajutat de Horea Cârlan, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

274 afișări
Imaginea articolului Francisc Dican, antrenorul formaţiei CFR Cluj până la finalul turului Ligii I

Francisc Dican, antrenorul formaţiei CFR Cluj până la finalul turului Ligii I (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Dican, a ocupat în trecut funcţia de antrenor secund la formaţia CFR Cluj, precum şi la Unirea Alba Iulia, Sportul Studenţesc, U Cluj şi FCM Tîrgu Mureş.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani îl înlocuieşte în funcţie pe Vasile Miriuţă, care a semnat un contract pe două sezoane şi jumătate cu echipa ungară Gyor ETO.

CFR Cluj va mai disputa două partide în Liga I, sâmbătă, în deplasare, cu Rapid, şi la 7decembrie, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova. De asemenea, CFR Cluj va evolua, la 2 decembrie, în deplasare, cu CS Mioveni, în sferturile de finală ale Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici