Frank Lampard se retrage din naţionala Angliei

Mijlocaşul Frank Lampard a anunţat, marţi, că se retrage din naţionala Angliei, pentru care a jucat 106 meciuri şi a marcat 29 de goluri.

67 afișări
Imaginea articolului Frank Lampard se retrage din naţionala Angliei

Frank Lampard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 36 de ani, Lampard a evoluat ultima oară pentru Anglia la 23 iunie, în meciul cu reprezentativa statului Costa Rica, scor 0-0, de la Cupa Mondială din Brazilia.

"A fost o decizie foarte greu de luat şi mă gândesc la acest lucru încă de la Cupa Mondială. Vreau să-mi petrec mai mult timp cu familia şi să mă concentrez la evoluţiile mele la echipa de club", a declarat Lampard.

După ce a petrecut 13 ani la Chelsea, mijlocaşul a fost împrumutat de clubul american New York City FC la Manchester City, în aşteptarea debutului sezonului MLS în 2015.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici