Frank Lampard se va căsători cu prezentatoarea TV Christine Bleakley

Fostul internaţional englez Frank Lampard a dezvăluit presei britanice că este "foarte pregătit" să se căsătorească cu Christine Bleakley, prezentatoare a televiziunii ITV, cu care este logodit de patru ani, şi că ceremonia va fi una discretă, cu puţini invitaţi.

159 afișări
Imaginea articolului Frank Lampard se va căsători cu prezentatoarea TV Christine Bleakley

Frank Lampard se va căsători cu prezentatoarea TV Christine Bleakley (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

"Sunt foarte pregătit pentru acest pas. Vom face o ceremonie destul de restrânsă, intimă, fără vreo surpriză", a declarat sportivul, citat de dailymail.co.uk.

Frank Lampard s-a mutat recent la New York, după semnarea contractului de 18 luni cu New York City FC şi recunoaşte că va fi un efort să-şi menţină relaţia cu Christine, în vârstă de 36 de ani, având în vedere că aceasta va rămâne în Marea Britanie.

"Nu ne place să stăm departe unul de celălalt prea mult timp, aşa că vom face să funcţioneze această relaţie. Probabil că ea va face mai multe drumuri decât mine, dar formăm un cuplu căruia îi place să fie împreună", a mai spus Lampard.

Frank şi Christine - care sunt împreună din 2009 - au pornit deja în căutarea unui apartament în New York, iar surse apropiate lor susţin că sunt interesaţi de o locuinţă a cărei suprafaţă depăşeşte 2.500 de metri pătraţi, a cărei chirie este de 64.000 de lire sterline pe lună.

Frank Lampard, în vârstă de 37 de ani, are două fiice, Luna (10 ani) şi Isla (8 ani), cu modelul spaniol Elen Rivas, de care s-a despărţit în 2009.

Mijlocaşul englez a evoluat în 626 de partide pentru Chelsea în perioada 2001-2014, după care s-a transferat liber de contract la Manchester City. De la finalul acestei ediţii de campionat el va evolua la gruparea americană New York City, care are aceiaşi proprietari ca Manchester City.

Christine Bleakley este una dintre cele mai cunoscute prezentatoarea radio şi TV din Irlanda de Nord, iar de-a lungul carierei sale în media - pe care a început-o în 2004 - a colaborat cu BBC Northern Ireland, Belfast Citybeat şi Magic Radio.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici