Franţa: PSG suflă în ceafa liderului Lille. Campioana se decide în ultima etapă

  • În etapa de duminică, PSG a trecut cu 4-0 de Reims.
  • În schimb, Lille s-a împiedicat acasă cu Saint-Etienne, scor 0-0.
  • În runda a 38-a, PSG o va înfrunta pe Brest, iar Lille va fi testată de Angers, formaţie de mijloc.
191 afișări
Imaginea articolului Franţa: PSG suflă în ceafa liderului Lille. Campioana se decide în ultima etapă

Franţa: PSG suflă în ceafa liderului Lille. Campioana se decide în ultima etapă

Lille are 80 de puncte, iar PSG a adunat 79, cu o etapă rămasă de jucat în campionatul de fotbal din Franţa.

Liderul a făcut 0-0 cu Saint-Etienne, iar parizienii care au învins Reims cu 4-0, în runda de duminică seară (meciurile s-au disputat la aceeaşi oră).

Suspans total până la final în campionatul de fotbal din Franţa, o divizie controlată autoritar în ultimii ani de Parisul petro-dolarilor.

Fie că este vorba de titlu, de locuri în Liga Campionilor, de Europa League sau de Conference, lucrurile nu sunt pe deplin tranşate. Emoţie şi în lupta pentru retrogradare, unde după Dijon, şi Nîmes a picat în liga secundă.

În schimb, Nantes, cu 4 victorii la rând, a ajuns la 40 de puncte. Lorient, Brest şi Strasbourg au câte 41 de puncte. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici