Fratele lui Novak Djokovic, prins în mijlocul atentatelor teroriste de la Bruxelles

Djordje Djokovic, fratele celui mai bun tenismen al momentului, Novak Djokovic, s-a aflat, la rândul său, în mijlocul atentatelor de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, care s-au soldat cu 34 de morţi şi 150 de oameni răniţi.

615 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Novak Djokovic, prins în mijlocul atentatelor teroriste de la Bruxelles

Fratele lui Novak Djokovic, prins în mijlocul atentatelor teroriste de la Bruxelles

Djordje, şi el jucător profesionist de tenis, a povestit calvarul pe care l-a trăit după consumarea atacurilor sângeroase. Sârbul în vârstă de 20 de ani se afla la bordul unui avion care trebuia să aterizeze pe aeroportul respectiv, însă aeronava a fost redirecţionată imediat după explozii.

Djokovic a ajuns pe un alt aeroport din Bruxelles, relatând întâmplările printr-o serie de postări pe Twitter. "Zburam liniştiţi către Bruxelles, când am fost redirecţionaţi din cauza exploziilor. Am aterizat pe un alt aeroport", a anunţat numărul 1.524 ATP pe respectiva reţea de socializare, continuând să-şi ţină la curent urmăritorii cu mesaje precum "Sunt multe avioane aterizate aici şi toată lumea aşteaptă înăuntru mai multe informaţii", "Presa din Belgia anunţă explozii şi la metrou. Toate staţiile sunt închise" sau "Tot oraşul este paralizat, iar întreg traficul e blocat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici