Fraţii Bryan, adversarii lui Florin Mergea şi Rohan Bopanna în sferturile de dublu la Wimbledon

Fraţii Bob şi Mike Bryan (SUA), principalii favoriţi, s-au calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Wimbledon, fază în care vor întâlni perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 9.

145 afișări
Imaginea articolului Fraţii Bryan, adversarii lui Florin Mergea şi Rohan Bopanna în sferturile de dublu la Wimbledon

Fraţii Bryan, adversarii lui Florin Mergea şi Rohan Bopanna în sferturile de dublu la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bob şi Mike Bryan au învins în optimile de finală, cu scorul de 7-6 (4), 6-3, 6-1, cuplul Mate Pavic/Michael Venus (Croaţia/Noua Zeelandă).

Calificarea în sferturi la dublu este recompensată la Wimbledon cu un premiu total de 43.000 de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici