Frăţilă: Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al FC Rapid/ Andronache: Dacă a fost numit Stanciu, înseamnă că avem doi preşedinţi

Administratorul special al FC Rapid, Dragoş Frăţilă, a declarat, joi, agenţiei de presă MEDIAFAX, că fostul fotbalist Nicolae Stanciu va ocupa postul de preşedinte al grupării giuleştene, deţinut până acum de Nicolae Manea.

191 afișări
Imaginea articolului Frăţilă: Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al FC Rapid/ Andronache: Dacă a fost numit Stanciu, înseamnă că avem doi preşedinţi

Frăţilă: Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al FC Rapid (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

"Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului. Este vorba despre postul ocupat până acum de domnul Nicolae Manea. Acum urmează ca Nicolae Stanciu să semneze contractul", a afirmat, pentru MEDIAFAX, Dragoş Frăţilă.

Conform unor surse din cadrul grupării giuleştene, fostul căpitan al echipei Rapid, Nicolae Stanciu, acum în vârstă de 40 de ani, a fost propus pentru această funcţie de cei patru suporteri acţionari. Stanciu a evoluat 17 ani la gruparea giuleşteană de care s-a despărţit în 2002 când s-a transferat la formaţia rusă Anji Mahacikala.

TITLURILE ZILEI

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, i-a înmânat, miercuri, un preaviz de 30 de zile preşedintelui Nicolae Manea, însă acesta a refuzat să îl semneze.

Andronache: Dacă a fost numit Nicolae Stanciu înseamnă că avem doi preşedinţi la Rapid

Administratorul judiciar al FC Rapid, Cristina Andronache, a declarat, joi, că în cazul în care fostul fotbalist Nicolae Stanciu a fost numit la conducerea clubului de către acţionarul majoritar Valerii Moraru înseamnă că gruparea giuleşteană are doi preşedinţi în funcţie.

Andronache a explicat că preavizul de 30 de zile al preşedintelui Nicolae Manea este încă în vigoare. "Eu nu am fost înştiinţată, este o decizie unilaterală a administratorului special, pentru că eu nu mi-am dat acordul. Dar dacă este numit preşedinte domnul Nicolae Stanciu asta ar însemna că avem doi preşedinţi în funcţie la Rapid. Pentru că domnul Nicolae Manea are preaviz 30 de zile, iar acest preaviz este încă în vigoare. Eu nu l-am văzut, iar domnul Manea mi-a spus că documentul nu este în posesia dânsului. Aşa că, din punctul meu de vedere, în funcţia de preşedinte acum este Nicolae Manea", a afirmat Cristina Andronache la postul Dolce Sport.

Administratorul judiciar a adăugat că nu are o problemă privind cooptarea fostului căpitan al FC Rapid, Nicolae Stanciu, în staful administrativ, însă nu ştie ce atribuţii i s-ar putea da acestuia. "Eu nu văd o problemă în venirea domnului Stanciu, însă nu ştiu ce atribuţii i se pot da dânsului. Pentru că domnul Moraru spunea că sunt prea mulţi angajaţi, prea multe persoane în conducere. Nu cunosc ce se doreşte să facă domnul Stanciu mai mult decât persoanele care ocupă acum un post de conducere la Rapid. Poate are o altă viziune decât domnul Manea, nu ştiu", a precizat administratorul judiciar.

Acţionarul majoritar Valerii Moraru este autorul moral al celor două tabere care există acum în conducerea FC Rapid, susţine Cristina Andronache. "Dacă sunt două tabere la Rapid, atunci autorul moral este domnul Valerii Moraru, şi o spun cu toată răspunderea. Pentru că înainte de venirea dânsului la Rapid nu existau două tabere. Oricum, toate aceste mişcări nu fac decât să tensioneze lucrurile în club şi să îndepărteze oamenii care doresc să investească aici", a precizat Andronache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici