FRF a anunţat când se vor scoate la vânzare bilete pentru Campionatul European din 2020

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, sâmbătă, că pe data de 4 decembrie va fi scoasă la vânzare o anumită cotă din biletele aferente Campionatului European din 2020. Anunţul se referă, în special, la suporterii naţionalelor care deja s-au calificat la turneul final.

333 afișări
Imaginea articolului FRF a anunţat când se vor scoate la vânzare bilete pentru Campionatul European din 2020

FRF a anunţat când se vor scoate la vânzare bilete pentru Campionatul European din 2020

Cu privire la selecţionata României, FRF anunţă că, în cazul în care tricolorii se vor califica la EURO, biletele pentru suporterii români vor fi scoase la vânzare după barajul din Liga Naţiunilor.

”Suporterii celor 20 de echipe naţionale deja calificate la UEFA EURO 2020 vor avea ocazia să solicite bilete, pentru a urmări jocurile echipelor lor din cadrul turneului final, începând din 4 decembrie 2019, ora 14:00 (ora Europei Centrale), adică 15:00 (ora României), procesul urmând să se desfăşoare exclusiv prin intermediul EURO2020.com. Procesul durează până pe 18 decembrie 2019, ora 14:00 (ora Europei Centrale), adică 15:00 (ora României).

Suporterii celor patru echipe care se vor califica în urma play-off-urilor, inclusiv cei din România, dacă tricolorii vor obţine prezenţa la EURO, vor putea aplica la scurt timp după disputarea respectivelor meciuri, programate pe 26 şi 31 martie 2020.

Mai mult de jumătate dintre aceste bilete se vor afla, la toate jocurile, în categoria de preţ cea mai accesibilă, preţurile minime pentru meciurile din faza grupelor fiind 30 de EURO (pentru Baku, Bucureşti şi Budapesta) şi, respectiv, 50 de EURO (în cazul celorlalte oraşe-gazdă).” , sună o parte din comunicatul emis de Federaţia Română de Fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici