FRF a anunţat unde şi când se joacă meciurile amicale ale României U21 cu Spania şi Danemarca

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, orele şi locurile de disputare ale celor două partide amicale pe care echipa naţională de tineret le va juca în stagiul de pregătire din Spania.

335 afișări
Imaginea articolului FRF a anunţat unde şi când se joacă meciurile amicale ale României U21 cu Spania şi Danemarca

FRF a anunţat unde şi când se joacă meciurile amicale ale României U21 cu Spania şi Danemarca

Primul joc, contra reprezentativei similare a Spaniei, se va disputa joi, 21 martie, la Granada, pe arena "Nuevo Estadio de Los Carmenes", începând cu ora locală 18:45 (19:45, în România). A doua partidă, contra Danemarcei, se va juca luni, 25 martie, la "Marbella Football Center", de la ora 18:00 (19:00, în România).

Opt tineri jucători care evoluează în străinătate au fost convocaţi de Rădoi pentru meciurile amicale cu Spania şi Danemarca : Ionuţ Radu (Genoa FC/Italia), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Mihai Dobre (Yeovil/Anglia), Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca), Alexandru Paşcanu (Leicester/Anglia), Marco Dulca (Swansea City/Anglia), Andrei Raţiu (Villarreal/Spania) şi Claudiu Micovschi (Genoa FC/Italia).

Echipa U21 a României este calificată la Campionatul European din acest an. Tricolorii mici fac parte din grupa C, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia.

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici