FRF a decis când va avea loc tragerea la sorţi pentru optimile Cupei României

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că tragerea la sorţi pentru optimile Cupei României se va desfăşura pe data de 2 noiembrie, la Casa Fotbalului.

122 afișări
Imaginea articolului FRF a decis când va avea loc tragerea la sorţi pentru optimile Cupei României

FRF a decis când va avea loc tragerea la sorţi pentru optimile Cupei României

"Joi, 2 noiembrie, începând cu ora 11:00, la Casa Fotbalului (sala „Nicolae Dobrin”) se va desfăşura tragerea la sorţi a optimilor de finală a Cupei României, ediţia 2017-2018", se arată pe site-ul FRF.

Echipele calificate în optimi au fost repartizate în două urne valorice. Echipele care au eliminat formaţii din Liga 1 sau care s-au calificat în optimi anul trecut au fost repartizate în Urna A. Numai Chindia Târgovişte şi Univesitatea Cluj se află în Urna B. După ce formaţiile respective îşi vor afla adversarii, restul echipelor din Urna A vor fi extrase şi vor juca între ele.

TITLURILE ZILEI

URNA A:
1. FC Viitorul
2. FC FCSB
3. Astra Giurgiu
4. CS U Craiova
5. Dinamo
6. Gaz Metan Mediaş
7. CSM Poli Iaşi
8. ACS Poli Timişoara
9. CS Mioveni
10. CS Afumaţi
11. FC Botoşani
12. Juventus Bucureşti
13. AFC Hermannstadt
14. Unirea Slobozia

URNA B:
1. Chindia Târgovişte
2. Universitatea Cluj

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în perioada 28-30 noiembrie, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat pe site-ul FRF.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici