FRF a sistat vânzarea biletelor pentru meciul România - Muntenegru, după inspecţia UEFA de marţi la Cluj Arena. UPDATE: Meciul s-ar putea disputa pe stadionul echipei CFR 1907

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, că a suspendat vânzarea biletelor pentru meciul dintre România şi Muntenegru, programat la data de 4 septembrie, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, 2018. UPDATE: Meciul de fotbal dintre echipele României şi Muntenegrului s-ar putea disputa, în data de 4 septembrie, pe stadionul echipei CFR 1907.

3782 afișări
Imaginea articolului FRF a sistat vânzarea biletelor pentru meciul România - Muntenegru, după inspecţia UEFA de marţi la Cluj Arena. UPDATE: Meciul s-ar putea disputa pe stadionul echipei CFR 1907

FRF a sistat vânzarea biletelor pentru meciul România - Muntenegru, după inspecţia UEFA de marţi la Cluj Arena (Imagine: Mircea Roşca/ Mediafax Foto)

UPDATE Meciul România – Muntenegru s-ar putea juca pe stadionul echipei CFR 1907, nu pe Cluj Arena

Meciul de fotbal dintre echipele României şi Muntenegrului s-ar putea disputa, în data de 4 septembrie, pe stadionul echipei CFR 1907 „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, nu pe Cluj Arena, deoarece calitatea gazonului de aici nu permite desfăşurarea unei partide internaţionale la standarde.

Surse din mediul fotbalistic au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că după Festivalul Untold, găzduit pe Cluj Arena, gazonul nu a fost refăcut aşa cum ar fi trebuit.

„Meciul de fotbal dintre România şi Muntenegru s-ar putea disputa pe stadionul echipei CFR 1907 <<Dr. Constatin Rădulescu>> nu pe Cluj Arena, deoarece calitatea gazonului nu permite desfăşurarea unei partied internaţionale la standarde. După Festivalul Untold, gazonul nu a fost refăcut aşa cum ar fi trebuit. Se aşteaptă şi un răspuns oficial din partea delegaţiei UEFA care a inspectat stadionul Cluj Arena”, au spus sursele citate.

Potrivit acestora, o altă problemă care va trebui rezolvată de organizatorii meciului este şi cea a biletelor, în condiţiile în care s-ar fi vândut peste 20.000 de bilete, în timp ce pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” ar fi omologate doar 17.000.

"În urma inspecţiei UEFA începută ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, având ca subiect condiţiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate şi trimis către forul continental.

Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federaţiei Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016.

Suporterii care au achiziţionat deja bilete pentru acest meci, precum şi toţi ceilalţi suporteri ai echipei naţionale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informaţii cu privire la concluziile UEFA şi opţiunile derivate din acestea prin care vor putea susţine tricolorii în drumul spre Mondial", se arată în comunicatul emis de FRF.

Federaţia Română de Fotbal a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Muntenegru la începutul lunii august. Până în prezent, s-au vândut aproximativ 20.000 de bilete.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici