FRF a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României

Federaţia Română de Fotbal a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României Timişoreana, care va avea loc, joi, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

95 afișări
Imaginea articolului FRF a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României

FRF a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform site-ului oficial al FRF, cele 16 echipe calificate au fost împărţite în trei urne, după cum urmează:

Urna A: Steaua Bucureşti, Petrolul Ploieşti; Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu

Urna B: Ceahlăul Piatra Neamţ, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, FC Viitorul, FC Braşov, CSMS Iaşi, CS Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti şi ASA Târgu Mureş

Urna C: CS Mioveni şi Rapid CFR Suceava.

La tragerea la sorţi, cele două echipe din urna C vor fi grupate cu două echipe din urna A, apoi, în continuare, cele 3 echipe rămase în urna A vor fi grupate cu 3 din urna B, iar ultimele 6 cluburi din urna B vor fi împerecheate între ele.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se dispută, la 29 octombrie, în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici