FRF continuă acţiunile de dotare cu câte un defibrilator pentru cluburile afiliate

Federaţia Română de Fotbal, prin Departamentul Medical, continuă acţiunile de dotare cu câte un defibrilator extern automat pentru fiecare club afiliat, anunţă site-ul frf.ro.

125 afișări
Imaginea articolului FRF continuă acţiunile de dotare cu câte un defibrilator pentru cluburile afiliate

FRF continuă acţiunile de dotare cu câte un defibrilator pentru cluburile afiliate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Odată cu predarea acestor aparate către membrii săi, FRF a organizat şi cursuri de prim ajutor şi management al situaţilor de urgenţă apărute la sportivi. Cursul durează 7 ore şi este susţinut de doctorul Ovidiu Cismaru, medic primar Medicină de Urgenţă.

Cursurile, care au debutat în decembrie 2016 la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, au continuat în perioada 20-23 februarie 2017 cu trei acţiuni la Iaşi, Craiova şi Galaţi. În cele trei locaţii au participat cadrele medicale a 75 de membri afiliaţi.

Acest proiect a fost susţinut şi finanţat de către UEFA în totalitate şi este primul de o asemenea amploare în sportul românesc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici