FRF: Discuţiile dintre Sandu şi Piţurcă vor fi finalizate miercuri

FRF a anunţat că discuţiile între preşedintele Mircea Sandu şi antrenorul Victor Piţurcă, în vederea preluării naţionalei României, vor fi finalizate miercuri, când este prevăzută o conferinţă de presă la Casa Fotbalului, la ora 13.00.

91 afișări
Imaginea articolului FRF: Discuţiile dintre Sandu şi Piţurcă vor fi finalizate miercuri

FRF: Discuţiile dintre Sandu şi Piţurcă vor fi finalizate miercuri (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Mircea Sandu a avut o discuţie de aproximativ o oră şi jumătate cu Victor Piţurcă, vizând "oferta făcută acestuia din urmă de a prelua funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României pentru un mandat de patru ani şi cinci luni, începând de la 1 iulie 2011 până la 30 noiembrie 2015".

"Această din urmă dată este legată de încheierea jocurilor din cadrul play-off-ului EURO 2016, obiectivul principal prezentat domnului Piţurcă fiind acela de a califica echipa reprezentativă la turneul final al Campionatului European de peste cinci ani, care va fi găzduit de Franţa. În cadrul discuţiei au fost analizate multiplele aspecte ale proiectului, incluzând componenţa staff-ului tehnic al echipei naţionale, reformarea pe parcurs a Comisiei Tehnice etc. Discuţiile dintre domnii Mircea Sandu şi Victor Piţurcă vor fi finalizate mâine, 15 iunie, prevăzându-se organizarea unei conferinţe de presă, la Casa Fotbalului, în jurul orei 13.00", a anunţat FRF.

Victor Piţurcă a sosit, marţi, la prânz, la Casa Fotbalului, pentru a discuta cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, despre preluarea reprezentativei de fotbal a României. Luni, preşedintele FRF, Mircea Sandu, declarase că, în urma refuzului lui Gheorghe Hagi, federaţia va începe negocierile cu Victor Piţurcă pentru preluarea postului de selecţioner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici