FRF îi acţionează în judecată pe fanii care au produs incidente la meciul România - Polonia

Federaţia Română de Fotbal a decis, în Comitetul Executiv întrunit joi, să se constituie în parte civilă împotriva suporterilor care au provcat incidentele de la partida cu Polonia, disputată pe Arena Naţională, în noiembrie 2016, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

205 afișări
Imaginea articolului FRF îi acţionează în judecată pe fanii care au produs incidente la meciul România - Polonia

FRF îi acţionează în judecată pe fanii care au produs incidente la meciul România - Polonia

În urma meciului pierdut de România cu scorul de 3-0, Comisia de Disciplină FIFA a decis ca două meciuri din cadrul preliminariilor CM 2018 de pe teren propriu nu se vor disputa pe Arena Naţională, sancţiunea aplicându-se cu privire la partida România - Danemarca din 26 martie 2017, iar executarea pentru cea de-a doua partidă fiind suspendată pentru o perioadă de probaţiune de doi ani şi a amendat FRF cu suma totală de 98.000 de franci elveţieni.

Acum, FRF încearcă să îşi recupereze prejudiciul chiar de la cei care au produs incidentele.

"Aprobă cu majoritate de voturi, cu o abţinere din partea domnului Florian Prunea, constituirea ca parte civilă a FRF împotriva persoanelor care au produs incidentele de la jocul România – Polonia, urmând ca suma cu care FRF se constituie parte civilă să fie alcătuită din sumele cu care FRF a fost sancţionată de către autorităţi competente (Jandarmerie şi Comisia de Disciplină şi Etică a FIFA) la care urmează să se adauge contravaloarea biletelor nevândute ca urmare a organizării jocului pe un stadion cu o capacitate mai mică, precum şi diferenţa de cost dintre organizarea jocului la Cluj-Napoca şi nu la Bucureşti", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al FRF.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici