FRF: Imnul naţional, intonat la toate meciurile disputate între 30 noiembrie-3 decembrie în România

În perioada 30 noiembrie-3 decembrie, la toate meciurile de fotbal din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal, va fi intonat imnul României, „Deşteaptă-te, române!”, înaintea fluierului de start, anunţă Federaţia Română de Fotbal (FRF).

102 afișări
Imaginea articolului FRF: Imnul naţional, intonat la toate meciurile disputate între 30 noiembrie-3 decembrie în România

FRF: Imnul naţional, intonat la toate meciurile disputate între 30 noiembrie-3 decembrie în România

"Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, pentru a marca momentul istoric, Comitetul de Urgenţă al FRF din data de 29 noiembrie 2019 a hotârât ca în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, la toate meciurile de fotbal din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal, înaintea fluierului de start să fie intonat imnul de stat al României, „Deşteaptă-te, române!”, anunţă Federaţia Română de Fotbal (FRF), într-un comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei.

Pe 1 Decembrie, România sărbătoreşte 100 de ani de la Marea Unire, proclamată în 1918, la Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici