FRF îşi propune să obţină profit în 2016

Administraţia Federaţiei Române de Fotbal a anunţat, luni, în cadrul Adunării Generale care a avut loc la Casa Fotbalului, că în anul 2016 îşi propune să obţină profit, având în vedere că pentru anul 2015 a bugetat pierderi de doar 0,48 milioane de euro.

53 afișări
Imaginea articolului FRF îşi propune să obţină profit în 2016

FRF îşi propune să obţină profit în 2016 (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Managerul financiar al FRF, Ovidiu Dâmbean Creta, a afirmat în faţa membrilor FRF că planul actualei administraţii este unul "foarte ambiţios".

"Veniturile pe care le estimăm în 2015 sunt de aproape 15 milioane de euro (n.r. - 14,813), iar cheltuielile depăşesc cu foarte puţin partea de venituri (n.r. - 15,297 milioane de euro). Deci rezultatul este de o pierdere de mai puţin de o jumătate de milion de euro, faţă de pierderea pe care am avut-o anul trecut. Este un plan foarte ambiţios. Ne propunem ca de la pierderea din 2014 (n.r. - 4,41 milioane de euro), să ajungem la o pierdere mai mică în 2015 (n.r. - 0,48 milioane de euro), astfel încât în 2016 să ajungem pe profit. Deci anul viitor ne propunem excedent financiar bugetat", a menţionat Dâmbean.

Bugetul de venituri şi cheltuieli propus pentru 2015 a fost aprobat, luni, cu unanimitate de voturi de Adunarea Generală a FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici