FRF: O bază sportivă ce va purta numele lui Mirel Rădoi se construieşte la Drobeta-Turnu Severin

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că o bază sportivă care se construieşte în Drobeta-Turnu Severin va purta numele selecţionerului Naţionalei României, Mirel Rădoi.

313 afișări
Imaginea articolului FRF: O bază sportivă ce va purta numele lui Mirel Rădoi se construieşte la Drobeta-Turnu Severin

FRF: O bază sportivă ce va purta numele lui Mirel Rădoi se construieşte la Drobeta-Turnu Severin

„Se contruieşte Baza Sportivă <Mirel Rădoi> în Drobeta-Turnu Severin”, a anunţat joi FRF.

Mirel Rădoi a fost descoperit la CSS Drobeta Turnu Severin, club care a demarat deja proiectul de reabilitare a terenului de sport de la Şcoala Generală nr.11„Regele Mihai” din Drobeta-Turnu Severin, pe care Rădoi şi-a început cariera sportivă, nu la fotbal, ci la handbal, potrivit frf.ro.

„Aici şi-au desfăşurat activitatea copiii de la Clubul Sportiv Şcolar, de la secţiile de fotbal şi handbal. Aici şi-au început activitatea, printre alţii, Mirel Rădoi şi Florin Şoavă. Avem un proiect pentru o bază sportivă tip 2, cu vestiare şi nocturnă. Sper ca până la sfârşitul anului să fie gata. Finanţarea este de la Compania Naţională de Investiţii, dar fostul nostru elev, Mirel Rădoi, s-a oferit să ne ajute pentru plata autorizaţiilor pe care trebuia să le obţinem înainte de aprobarea proiectului. Dorinţa mea este ca această bază sportivă să-i poarte numele”, a declarat Marian Brihac, directorul CSS Drobeta Turnu Severin.

Conform site-ului oficial al FRF, Brihac este cel care, în anii ‘90, l-a descoperit pe Mirel Matei Rădoi. Acesta juca handbal la CSS Drobeta Turnu Severin, dar profesorul de fotbal l-a remarcat şi l-a adus la secţia sa.

„Rădoi a progresat rapid la fotbal, iar la vârsta de 18 ani a fost achizţionat de Extensiv Craiova, la sugestia lui Sorin Cârţu. După doar 6 luni a ajuns la Steaua Bucureşti. Transferurile ulteriore ale lui Rădoi la Al-Hilal şi Al-Ain au adus bani în visteria Clubului Sportiv Şcolar din Drobeta-Turnu Severin, care a încasat grile de solidaritate”, se mai arată pe site-ul FRF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici