FRF plăteşte lunar salarii brute în valoare totală de 1,35 milioane lei celor 171 de angajaţi

Federaţia Română de Fotbal plăteşte lunar salarii brute în valoare totală de 1,35 milioane de lei celor 171 de angajaţi permanenţi şi colaboratori, conform datelor furnizate, luni, de departamentul financiar al FRF, la solicitarea agenţiei de presă MEDIAFAX.

348 afișări
Imaginea articolului FRF plăteşte lunar salarii brute în valoare totală de 1,35 milioane lei celor 171 de angajaţi

FRF plăteşte lunar salarii brute în valoare totală de 1,35 milioane lei celor 171 de angajaţi (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"Date pentru luna aprilie 2014, furnizate de departamentul financiar al FRF: număr angajaţi FRF - 132 permanenţi, 171 total; total cheltuieli salarii net - 643.662 lei; total cheltuieli salarii brut - 1.354.883 lei", se arată în adresa FRF remisă MEDIAFAX.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a dezminţit în cadrul conferinţei de presă de luni informaţiile apărute în presă conform cărora numărul angajaţilor se ridică la 160. "Nu avem 160 de angajaţi în cadrul FRF, nu mărim numărul de angajaţi. Avem doar un potenţial de 160 de angajaţi, potenţial pe care doresc să îl atingem în doi ani după ce vom avea capacitatea de a implementa cele opt centre regionale de excelenţă pentru copii şi juniori. Mai mult, obiectivul FRF este să diminueze numărul de angajaţi pentru optimizarea activităţii", a declarat Burleanu.

Ulterior, întrebat care este suma totală a salariilor lunare ale FRF şi numărul exact al angajaţilor, preşedintele federaţiei a răspuns: "Nu pot să spun suma pentru că nu o ştiu, dar o să îl întreb pe managerul financiar şi pe trezorier. În ceea ce priveşte numărul angajaţilor acesta se situează, la fel ca înainte de 5 martie (n.r. - data la care a preluat preşedinţia FRF) , undeva la 150-155 de angajaţi. Număr care va scădea în perioada următoare".

El a explicat că grila de salarizare este aceeaşi ca în perioada mandatului fostului preşedinte al FRF, Mircea Sandu. "Limitele de salarizare din noua organigramă a FRF sunt cele anterioare mandatului meu. Nu am modificat deloc salariile conform grilei de salarizare pe care am găsit-o în cadrul federaţiei. Majoritatea salariilor actuale se află la nivelul minim al intervalului de salarizare. De aceea consider că ne vom încadra în bugetul aprobat de Adunarea Generală şi îmi asum ca în luna septembrie a acestui an să avem o rectificare de buget a FRF pentru că vom avea capacitatea să multplicăm sursele de finanţare la care FRF are acces", a menţionat Burleanu.

Preşedintele a subliniat faptul că FRF a fost condusă până la instalarea sa în funcţie fără ca organigrama să fie aprobată de Comitetul Executiv. "Unii dintre membrii Comitetului Executiv nu au fost surprinşi, ştiau că organigrama federaţiei nu mai fusese adoptată de Comitetul Executiv. Au încercat unii dintre ei ceva şicane, dar până la urmă această organigramă a trecut în unanimitate. Ceilalţi membri noi ai Comitetului Executiv au rămas stupefiaţi când au aflat că federaţia a fost condusă în toată această perioadă de timp fără o organigramă adoptată de Comitetul Executiv. Eu am verificat şi niciodată nu s-a aflat pe ordinea de zi a Comitetului Executiv aprobarea organigramei", a precizat Burleanu.

Organigrama propusă de noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost aprobată, joi, în unanimitate de către membrii Comitetului Executiv al FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici