FRF va invita oficial clubul Universitatea Craiova să se înscrie în Liga a II-a

FRF va invita, marţi, printr-o scrisoare oficială, clubul Universitatea Craiova să se înscrie în Liga a II-a, a declarat, luni, preşedintele Mircea Sandu, la finalul unei întâlniri pe care premierul Victor Ponta a avut-o cu reprezentanţii federaţiilor sportive şi conducerile ANST, COSR.

610 afișări
Imaginea articolului FRF va invita oficial clubul Universitatea Craiova să se înscrie în Liga a II-a

FRF va invita oficial clubul Universitatea Craiova să se înscrie în Liga a II-a (Imagine: Bogdan Maran / MediafaxFoto)

"Nu mi-a cerut (n.r. - premierul Victor Ponta) să rezolv în mod special cazul Craiovei. Nu a făcut niciun fel de presiune, aţi fost în sală doar. O să avem poate o întâlnire cu doamna primar (n.r. - primarul oraşului Craiova, Olguţa Vasilescu). O aştept cu braţele deschise, cred că aşa se poate discuta. Mâine, Primăria Craiova va primi din partea Adunării Generale propunerea ca oraşul Craiova să aibă o echipă. În acelaşi timp, pe hotărârea Curţii de Apel, probabil că mâine colegii mei care se ocupă de competiţii vor transmite scrisoarea prin care SC, AFC, nici nu mai ştiu care dintre socitetăţi (n.r. - societăţile prin care Adrian Mititelu administrează clubul Universitatea Craiova), dacă doreşte sau nu să se înscrie în competiţie. În Liga a II-a, bineîneţeles, oricare dintre ele", a spus Mircea Sandu.

TITLURILE ZILEI

Preşedintele FRF a declarat că apreciază iniţiativa premierului Victor Ponta de a se întâlni cu reprezentanţii federaţiilor sportive, precizând că fotbalul nu are nevoie de fonduri de la Guvern. "Cred că este prima dată când premierul vine în Casa Sportului Românesc. Fotbalul nu are nevoie de nimic de la Guvern, poate doar de o legislaţie prin care să creştem activitatea, să putem face investiţii. Noi nu cerem fonduri, doar o legislaţie care să permită dezvoltarea activităţii noastre", a afirmat Mircea Sandu.

În ceea ce priveşte construirea unei săli polivalente moderne în Bucureşti, Sandu a menţionat că aceasta ar putea fi finalizată în doi ani dacă Guvernul va aloca fondurile necesare. "Pe locul patioarului se poate construi sala polivalentă în doi ani, dar să fie finanţare. Am mai discutat şi cu domnul Oprescu pentru ca această zonă (n.r. - Complexul Lia Manoliu) să devină un complex pentru majoritatea sporturilor, poate mai puţin cele nautice", a precizat Sandu.

Premierul Victor Ponta a participat, luni, la o întâlnire cu conducerile ANST, COSR, ANAD, Ministerului Educaţiei şi cu reprezentanţi ai federaţiilor sportive, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici