Fulham a revenit în Premier League după ce a câştigat finala play-off-ului din Championship - meciul cu o miză de 200 de milioane de euro

  • Fulham s-a impus în finala play-off-ului pentru promovarea în Premier League, 2-1 după prelungiri cu Brentford
  • Este meciul cu cea mai mare miză din fotbal: câştigătoarea va încasa peste 200 de milioane de euro
  • Miza financiară este mai mare ca în finala UEFA Champions League sau cea de Campionat Mondial
683 afișări
Imaginea articolului Fulham a revenit în Premier League după ce a câştigat finala play-off-ului din Championship - meciul cu o miză de 200 de milioane de euro

Fulham a revenit în Premier League după ce a câştigat finala play-off-ului din Championship - meciul cu o miză de 200 de milioane de euro

Fulham a învins Brentford în finala de play-off-ului Championship, liga secundă din fotbalul britanic, pentru a asigura o revenire imediată în Premier League, datorită celor două goluri ale lui Joe Bryan.

A fost egal după 90 de minute pe Wembley, pentru ca Joe Bryan să devină eroul londonezilor în prelungiri. Mai întâi a marcat dintr-o lovitură liberă în minutul 104, pentru ca apoi să lovească pe contraatac.

Brentford a marcat şi ea la ultima fază de joc, dar n-a mai contat.

„Nu sunt un erou. Fiecare dintre băieţii de pe teren, din staff, suporterii, cu toţii am fost împreună tot sezonul. A fost ceva incredibil. Nu ne-au mai fost date şanse de 5, 6, 7 ori pe parcursul sezonului”, a declarat la finalul meciului Joe Bryan.

Scott Parker, managerul lui Fulham, a sărbătorit promovarea în primul eşantion fotbalistic britanic.

„Sunt mândru de echipa mea, atât de mândru. Sunt mândru de ce am reuşit”, a declarat entuziasmat managerul de 36 de ani.

Pentru Brentford este ce-a de-a patra înfrângere consecutivă în play-off-ul Championship şi a stabilit un nou record al Ligii de fotbal englez.

Meciul pentru promovarea în Premier League are o miză financiară uriaşă. Sunt în joc mai mulţi bani decât în finala UEFA Champions League sau Campionatul Mondial.

Câştigătoarea încasează peste 200 de milioane de euro din drepturi TV, învinsa rămâne cu buza umflată.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici