Fundaşul care te apară de hoţi. Lindelof, jucătorul lui Man.United, e erou în Suedia: a prins infractorul şi l-a predat poliţiei

  • Victor Lindelof, fundaşul celor de la Manchester United, a fost erou în oraşul Vasteras din Suedia
  • Jucătorul de 26 de ani a văzut cum un hoţ i-a furat geanta unei femei în vârstă
  • Lindelof l-a alergat pe hoţ, a reuşit să-l prindă şi l-a predat autorităţilor
343 afișări
Imaginea articolului Fundaşul care te apară de hoţi. Lindelof, jucătorul lui Man.United, e erou în Suedia: a prins infractorul şi l-a predat poliţiei

sursa foto: profimedia

În timp ce căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, are probleme cu legea după ce a fost arestat în Grecia, colegul său de echipă este un exemplu. Victor Lindelof s-a transformat în super-erou pentru câteva clipe. A văzut cum un hoţ aflat pe bicicletă i-a furat geanta unei femei 90 de ani şi s-a decis să-l urmărească. A reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze până la venirea autorităţilor.
 
"Cu această oportunitate vrem să-i mulţumim martorului pentru intervenţia rapidă şi inteligentă care a dus la restituirea genţii către proprietar", se arată în comunicatul poliţiei din Vasteras.
 
Lindelof a jucat şi hochei înainte să se apuce de fotbal. Astfel se explică placajul pe care l-a avut asupra hoţului.
 
”Eram destul de bun (la hochei). Încă îi simt lipsa. E un sport distractiv şi am crescut jucând hochei pe gheaţă. În Suedia când era iarnă jucam hochei, iar când venea primăvara jucam fotbal. Aşa a fost”, a declarat Victor Lindelof, jucătorul lui Manchester United.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici