Fundaşul francez Lucas Hernandez de la Bayern Munchen a fost condamnat la şase luni de închisoare. Care este motivul

Un tribunal din Madrid l-a condamnat pe Lucas Hernandez, fundaşul echipei Bayern Munchen şi al naţionalei Franţei, la şase luni de închisoare, pentru că nu a respectat un ordin de restricţie, în urma unei condamnări din 2017, pentru violenţă domestică împotriva soţiei sale.

1127 afișări
Imaginea articolului Fundaşul francez Lucas Hernandez de la Bayern Munchen a fost condamnat la şase luni de închisoare. Care este motivul

Fundaşul francez Lucas Hernandez de la Bayern Munchen a fost condamnat la şase luni de închisoare. Care este motivul

Un document judiciar, publicat miercuri, precizează că lui Hernandez, în vârstă de 25 de ani, i-a fost respins un apel de către un tribunal penal din Madrid, împotriva unei sentinţe anterioare, de închisoare cu suspendare, pentru sfidarea ordinului de restricţie, relatează Reuters.

Documentul precizează că lui Hernandez i-a fost refuzat apelul deoarece a primit două sentinţe penale anterioare, ambele legate de incidentul din februarie 2017.

Bayern şi reprezentanţii lui Hernandez nu au răspuns imediat la o solicitare de a comenta incidentul, la solicitarea Reuters.

El este obligat să se prezinte la tribunalul din Madrid pe 19 octombrie şi are la dispoziţie 10 zile pentru a intra voluntar în închisoare.

Hernandez a făcut apel împotriva ultimului ordin.

Fernandez a fost condamnat la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii pentru că şi-a agresat, în februarie 2017, pe atunci iubita, devenită între timp soţie, când încă era jucător la Atletico Madrid.

De asemenea, el a primit un ordin de restricţie care îi interzice să se afle la mai puţin de 500 de metri de partenera sa, care a primit, de asemenea, 31 de zile de muncă în folosul comunităţii pentru violenţă, agresiune şi daune materiale.

Hernandez a fost arestat în iunie 2017 pentru că a sfidat ordinul de restricţie, după ce a aterizat la Madrid împreună cu soţia sa, în urma căsătoriei şi a lunii de miere petrecute împreună.

Hernandez a debutat ca jucător profesionist pentru Atletico în 2014, ajungând la Bayern în 2019 pentru 80 de milioane de euro. El a jucat 29 de meciuri pentru Franţa, cu care a câştigat Cupa Mondială 2018 şi a ridicat duminică trofeul UEFA Nations League 2021.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici