Fundaşul grec Dimitrios Chatziisaias vine la Steaua de la PAOK în schimbul lui Fernando Varela

Finanţatorul echipei FC Steaua Bucureşti, George Becali, a anunţat, duminică, faptul că fundaşul grec Dimitrios Chatziisaias va fi transferat de la PAOK Salonic, în schimbul transferului fundaşului Fernando Varela la formaţia greacă.

1179 afișări
Imaginea articolului Fundaşul grec Dimitrios Chatziisaias vine la Steaua de la PAOK în schimbul lui Fernando Varela

Fundaşul grec Dimitrios Chatziisaias vine la Steaua de la PAOK în schimbul lui Fernando Varela (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

"PAOK ne-a dat un jucător pe care au dat anul trecut un milion. E fundaş central, are 23 de ani, 1.93 cm", a spus Becali la Digi Sport.

Dimitrios Chatziisaias (23 de ani) a fost cumpărat de PAOK în ianuarie 2016 de la Panionios pentru un milion de euro, conform site-ului transfermarkt.de, şi câştiga 200.000 de euro pe sezon.

Finanţatorul vicecampioanei României a infirmat zvonurile conform cărora Jugurtha Hamroun ar pleca la Al Sadd din Qatar, algerianul urmând să rămână la echipă. Gregory Tade, în schimb, s-a despărţit de Steaua: "Hamroun nu pleacă nici pe cinci milioane. Gata, la revedere! A plecat şi Tade, am semnat cu el. I-am dat drepturile impresarului, 110.000 de euro cu totul, şi scap de un milion şi jumătate pe an. Chipciu, Tade şi Varela costau 1.5 milioane de euro pe an, cu impozite şi tot. Cu Chipciu şi Varela am terminat", a declarat patronul Stelei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici