Fundaţia lui Leo Messi, premiată pentru campaniile caritabile pe care le-a organizat

  • Fundaţia Leo Messi a fost înfiinţată în 2012
  • Fundaţia argentinianului a organizat în trecut campanii inclusiv alături de Unicef
  • Blaise Matuidi (Inter Miami) a câştigat anul trecut premiul Peace & Sport
  • Lionel Messi este campionul păcii în sport.
222 afișări
Imaginea articolului Fundaţia lui Leo Messi, premiată pentru campaniile caritabile pe care le-a organizat

Fundaţia lui Leo Messi, premiată pentru campaniile caritabile pe care le-a organizat

Căpitanul Barcelonei a primit premiul din partea organizaţiei Peace and Sport pentru campaniile de caritate pe care le-a făcut fundaţia argentinianului în 2020.

Fundaţia Leo Messi ajută copii din întrega lume să meargă la şcoală şi să îşi îndeplinească visul de a juca fotbal, iar anul acesta a sprijinit spitalele din Argentina în lupta cu COVID-ul.

Modest, ca de obicei, Messi crede că succesul vine la pachet cu datoria de a-i ajuta pe ceilalţi.

„A fost unul dintre obiectivele mele, şi al celor care muncesc alături de mine, să-i ajutăm pe cei defavorizaţi. Am fost norocoşi să putem face asta şi vom continua să muncim cât de mult putem ca să-i ajutăm pe aceşti oameni. Sper să putem face asta mult timp de acum încolo”, a declarat Messi.

Prinţul Albert de Monaco, care sprijină Peace & Sport, l-a felicitat şi el pe starul Barcelonei.

„Credem că exemplul pe care-l dă Messi, ca model al fair-play-ului pe teren, şi contribuţiile lui sociale au un impact adevărat în societatea din ziua de azi. Felicitări, Lionel Messi!”, a spus prinţul Albert de Monaco.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici