Gabi Tamaş se poate întoarce la Dinamo / Fundaşul de 36 de ani a mai jucat în 3 rânduri la Dinamo

  • Gabi Tamaş s-a despărţit la finalul lunii iunie de Astra
  • Tamaş a admis că are o ofertă din partea celor de la Dinamo
  • Fundaşul de 36 de ani a mai jucat în 3 rânduri la Dinamo
205 afișări
Imaginea articolului Gabi Tamaş se poate întoarce la Dinamo / Fundaşul de 36 de ani a mai jucat în 3 rânduri la Dinamo

Gabi Tamaş se poate întoarce la Dinamo / Fundaşul de 36 de ani a mai jucat în 3 rânduri la Dinamo

La 36 de ani, Gabi Tamaş poate să revină la Dinamo. Aflată pe penultimul loc în Liga 1, Dinamo încearcă să se salveze de la retrogradare şi caută să se întărească în defensivă.
 
"Există interes din partea lui Dinamo. Voi vedea în perioada următoare ce decizie iau” a declarat Gabi Tamaş pentru Prosport. Nu este singura echipă din România care îl vrea pe Tamaş. Şi cei de la Rapid sunt interesaţi de fostul internaţional român.
 
Gabi Tamaş şi-a început cariera la FC Braşov în 1998, trecând pe la Dinamo în 3 rânduri, în 2002/2003, 2005/2006 şi 2008/2009. El a mai trecut pe la echipe importante precum Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxere, West Bromwich Albion, Watford sau Cardiff City, în timp ce în România a mai jucat la Tractorul Braşov, CFR Cluj, FCSB şi Astra Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici