Gabriel Tamaş, autogol la meciul cu Leeds din a doua ligă engleză

Fotbalistul Gabriel Tamaş a înscris un autogol la meciul câştigat de echipa Watford, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa echipei Leeds United, în etapa a patra a ligii secunde din Anglia.

100 afișări
Imaginea articolului Gabriel Tamaş, autogol la meciul cu Leeds din a doua ligă engleză

Gabriel Tamas (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Tamaş, integralist la gazde, a trims mingea în propria poartă în minutul 32. Pentru Watford au marcat Forestieri '20, '67, Deeney '58 (penalti) şi Tozser '90.

Tot sâmbătă, formaţia Charlton, cu George Ţucudean prezent pe teren până în minutul 57, a terminat la egalitate cu Huddersfield Town, în deplasare, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Wells '50 pentru gazde, respectiv Vetokele '90+2 pentru Charlton.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici