Gabriel Torje a semnat pe cinci sezoane cu Udinese

Mijlocaşul Gabriel Torje a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea italiană Udinese pentru suma de cinci milioane de euro, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul clubului dinamovist.

382 afișări
Imaginea articolului Gabriel Torje a semnat pe cinci sezoane cu Udinese

Gabriel Torje a semnat pe cinci sezoane cu Udinese (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Doi reprezentanţi ai clubului Udinese au fost prezenţi, duminică, la meciul cu Sportul Studenţesc, câştigat de Dinamo, scor 2-0, plecând apoi alături de preşedintele executiv al dinamoviştilor, Cristian Borcea pentru a parafa transferul mijlocaşului.

Gabriel Torje, cu nouă selecţii în naţionala României, a fost achiziţionat de Dinamo în 2008 pentru două milioane de euro.

În vârstă de 21 de ani, Torje ar putea evolua cu Udinese în grupele Ligii Campionilor, în cazul în care italienii trec de Arsenal Londra, în play-off-ul competiţiei. În tur, englezii s-au impus cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici