Gabriela Lee Talabă s-a calificat pe tabloul principal al turneului de tenis de la Charleston

Turneul de tenis WTA 500 de la Charleston debutează luni cu trei românce prezente pe tabloul principal, după ce Irinei Begu şi Gabrielei Ruse i s-au alăturat şi Gabriela Lee (fostă Talabă), care a obţinut un loc, venind din calificări.

832 afișări
Imaginea articolului Gabriela Lee Talabă s-a calificat pe tabloul principal al turneului de tenis de la Charleston

Sursa foto: MediafaxFoto

Gabriela Lee (257 WTA) s-a impus duminică seara, în faţa favoritei numărul 3 a fazei calificărilor, americana Coco Vandeweghe (167 WTA), învingând-o cu 6-3, 6-2, după 61 minute de joc.

În primul tur, Gabriela Lee se va confrunta cu cu italianca Jasmine Paolini (45 WTA).

Irina Begu (70 WTA) o va întâlni în primul tur pe Xinyu Wang (87 WTA), în timp ce Gabriela Ruse (57 WTA) va debuta în turneu în compania amricancei Hailey Baptiste (122 WTA).

Favorita principală a turneului dotat cu premii în valoare de 900.000 de dolari este belarusa Aryna Sabalenka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici