Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală la turneul de tenis de la Chicago

  • Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (98 WTA) s-a calificat în turul 3, al optimilor de finală, la turneul de tenis WTA 500 de la Chicago, dotat cu premii totale de peste o jumătate de milion de dolari.
  • Ruse o aşteaptă în optimi pe favorita numărul 1, Elina Svitolina (6 WTA).
444 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală la turneul de tenis de la Chicago

Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală la turneul de tenis de la Chicago

Gabriela Ruse a trecut în turul 2 de Kateryna Kozlova (140 WTA), pe care a învins-o în două seturi, cu 7-5, 6-2, după aproape două ore de joc.

Ruse a condus în primul set cu 4-1, însă Kozlova a revenit, câştigând 4 game-uri la rând şi preluând conducerea, 4-5. A fost apoi rândul sportivei române să se mobilizeze, adjudecându-şi setul cu 7-5, după ce a salvat 2 mingi de break în ultimul game.

Setul secund a fost dominat categoric de Ruse, care, chiar dacă a cedat un game pe propriul serviciu, a reuşit alte 3 break-uri şi a câştigat cu 6-2, asigurându-şi prezenţa în turul 3, al optimilor.

Pentru calificare, Ruse va fi recompensată cu 55 de puncte WTA şi 6.548 de dolari, urmând să întâlnească în optimile de finală câştigătoarea meciului dintre Elina Svitolina (Ucraina, 6 WTA) şi Amanda Anisimova (SUA, 82 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici