Gabriela Szabo: Am susţinut-o pe Simona Halep din tribună şi m-am simţit mândră că sunt româncă

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a declarat, duminică, la sosirea jucătoarei Simona Halep la Bucureşti, că în timpul finalei de la Roland Garros, pe care a urmărit-o din tribună, s-a simţit mândră că este româncă.

170 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo: Am susţinut-o pe Simona Halep din tribună şi m-am simţit mândră că sunt româncă

Gabriela Szabo: Am susţinut-o pe Simona Halep din tribună şi m-am simţit mândră că sunt româncă (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Am avut privilegiul să o susţin pe Simona din tribună la finala de la Roland Garros şi pot să spun că m-am simţit mândră că sunt româncă. A fost o după-amiază de vis. Şi pentru asta, în numele sportului românesc, ţin să îi mulţumesc pentru tot ceea ce face. Îmi doresc ca de acum încolo mii de copii să vină la arenă şi să îi calce pe urmă Simonei", a spus Gabriela Szabo.

Simona Halep a ajuns la Bucureşti la ora 19.10 cu o cursă Air France, a fost primită la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă şi a fost aşteptată printre alţii de ministrul Tineterului şi Sportului, Gabriela Szabo, de secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală, de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, şi de fosta jucătoare Cătălina Cristea.

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici