Gabriela Szabo va coordona programele de responsabilitate socială la Adecco

Multipla campioană şi fost ministru MTS s-a alăturat echipei Adecco, în funcţia de CSR & Public Affairs Manager

2214 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo va coordona programele de responsabilitate socială la Adecco

Gabriela Szabo va coordona programele de responsabilitate socială la Adecco (Imagine: Ovidiu Andrei/ Mediafax Foto)

Gabriela Szabo va coordona programelede responsabilitate socială ale Adecco, printre care identificarea oportunităţilor de carieră în cazul tinerilor (Way to Work), susţinerea tinerelor talente din lumea sportului (Team Tokyo 2020) şi integrarea foştilor sportivi în piaţa muncii (Athlete Career Program).

“Pe lângă rezultatele înregistrate ca sportiv de performanţă, Gabriela Szabo este omul care a înţeles că toată experienţa ei de viaţă poate să fie pusă în slujba celorlalţi. Primim cu drag alături de noi o campioană hotărâtă şi pregătită să fie ambasadorul programelor de responsabilitate socială marca Adecco, programe orientate cu precădere către tineri, sport şi performanţă”, a declarat Florin Godean, Country Manager Adecco România.

TITLURILE ZILEI

„Am acceptat provocarea Adecco de a mă alătura echipei pentru că programele pe care compania le dezvoltă şi le susţine în România contribuie la dezvoltarea tinerilor prin consiliere, orientare în carieră şi dezvoltare personală. Nu putem spera la un viitor mai bun pentru România atâta timp cât tinerii nu îşi găsesc un loc de muncă decent, care să reflecte pregătirea lor profesională. În plus, programele de CSR ale Adecco au o profundă caracterstică sportivă, perfectă pentru dezvoltarea spiritului de echipă, atât de necesar în socitetatea în care trăim”, a declarat Gabriela Szabo, CSR & Public Affairs Manager Adecco România.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici