Gael Monfils, eliminat de la Australian Open. Ceilalţi favoriţi la masculin au trecut în turul 2

  • Francezul Gael Monfils este prima victimă sonoră a Grand Slam de la Melbourne.
  • Favoritul numărul 10 al competiţiei a fost eliminat în primul tur al Australian Open de finlandezul Emil Ruusuvuori (ATP 86).
350 afișări
Imaginea articolului Gael Monfils, eliminat de la Australian Open. Ceilalţi favoriţi la masculin au trecut în turul 2

Sursa foto: profimedia

Cu excepţia lui Gael Monfils, cap de serie 10, şi Benoit Paire, favorit 25, toţi capii de serie de pe tabloul masculin de la Australian Open, care au intrat luni în competiţie, au trecut în turul doi.

Meciurile din prima zi, în turneul masculin de simplu, s-au desfăşurat pe partea de sus a tabloului.

Francezul Gael Monfils a fost eliminat de la Australian Open de finlandezul Emil Ruusuvuori, după o partidă abordată în stilul său caracteristic, exuberant şi spectaculos. Meciul a fost dus la set
decisiv, în care ambii jucători au salvat mai multe mingi de break, ce puteau decide soarta confruntării.

Singurul care a reuşit să câştige pe servicul advers a fost finlandezul, care şi-a valorificat apoi avantajul şi a câştigat meciul, ce a durat în total 3 ore şi 49 de minute.

Ruusuvuori (21 ani), care a obţinut prima sa victorie la Australian Open, îl va întâlni în turul 2 pe spaniolul Pedro Martinez (ATP 87).

Dominic Thiem, favoritul 3, l-a învins pe cazacul Mikhail Kukushkin cu 7-6, 6-2, 6-3 şi va juca în turul doi cu germanul Dominik Koepfer (26 ani, ATP 68).

Argentinianul Diego Schwartzman, cap de serie numărul 9, s-a impus şi el, în 4 seturi, învingându-l pe suedezul Elias Ymer (24 ani, ATP 204), venit din calificări.

Alexander Zverev, cap de serie 6, a cedat un singur set, calificându-se în dauna americanului Marcos Giron (27 ani, ATP 73) şi urmând să se confrunte în turul următor cu un alt american, Maxime Cressy (23 ani, ATP 171), venit din calificări.

Într-un meci disputat în jurul amiezii (ora României - n.r.), liderul mondial Novak Djokovic s-a distrat cu francezul Jeremy Chardy (33 ani, ATP 66), trecând în trei seturi, 6-3, 6-1, 6-2, într-o oră şi 35 de minute. În turul secund îl aşteaptă americanul Frances Tiafoe (23 ani, ATP 62).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici