Gakpo şi Klaasen aduc victoria Ţărilor de Jos în meciul cu Senegal la Cupa Mondială

  • Primul meci cu adevărat echilibrat, din a doua zi a Campionatul Mondial de fotbal a adus faţă în faţă pe Senegal şi Ţările de Jos. Campioana Africii din 2021 a pus probleme echipei lui Louis van Gaal, în ciuda absenţei lui Sadio Mane.
  • „Portocala mecanică” s-a impus cu două goluri marcate pe final.
295 afișări
Imaginea articolului Gakpo şi Klaasen aduc victoria Ţărilor de Jos în meciul cu Senegal la Cupa Mondială

În ciuda golurilor târzii ale olandezilor, partida nu a dus lipsă de ocazii de poartă, ambele echipe având ocazia de a deschide scorul de-a lungul celor 85 de minute fără gol.

Olanda nu a avut niciun şut pe cadrul porţii până în minutul 85, în timp ce portarul portocalei mecanice, Andries Noppert, la primul meci în tricoul naţionalei batave, a avut 3 intervenţii importante în faţa atacanţilor africani.

Cody Gakpo a deschis scorul pentru Ţările de Jos, cu o lovitură de cap, în minutul 85, din centrarea lui de Jong, după un atac prelungit.

La două minute după gol, Pape Gueye l-a pus din nou la încercare pe Noppert cu un şut violent la rădăcina bării.

Ţările de Jos au rezistat asaltului ofensiv de pe final de meci şi portocalii au încheiat meciul cu un gol pe contraatac, în minutul 90+8.

Memphis Depay a şutat din marginea careului, iar Klaasen a finalizat apoi trimiţând în plasă mingea respinsă de Mendy.

Victorioşi, batavii împart primul loc în grupa A, la egalitate perfectă cu Ecuador, după jucarea ambelor meciuri din prima etapă.

Meciurile celei de a doa etape se joacă vineri, 25 noiembrie, Ţările de Jos urmând să întâlnească Eduador, în timp ce gazda Qatar joacă cu Senegal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici