Gala FIFA: Care este echipa anului 2015

Opt jucători din campionatul Spaniei figurează în cea mai bună echipă a anului 2015, anunţată, luni, la gala Zurich de la FIFA şi desemnată după voturile a 25.000 de jucători din 70 de ţări din întreaga lume.

843 afișări
Imaginea articolului Gala FIFA: Care este echipa anului 2015

Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Portar: Manuel Neuer (Germania/FC Bayern Munchen)

Fundaşi: Thiago Silva (Paris Saint-Germain/Brazilia), Marcelo (Real Madrid/Brazilia), Sergio Ramos (Real Madrid/Spania), Dani Alves (FC Barcelona/Brazilia)

Mijlocaşi: Andrés Iniesta (Spania/FC Barcelona), Luka Modrici (Croaţia/Real Madrid), Paul Pogba (Franţa/Juventus)

Atacanţi: Neymar (Brazilia/FC Barcelona), Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona), Cristiano Ronaldo (Portugalia/Real Madrid).

Echipa anului, desemnată în urma sondajului FIFA şi FIFPro, formată din un portar, patru fundaşi, trei mijlocaşi şi trei atacanţi, a fost aleasă aproximativ 25.000 de jucători din 70 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici