Gala UFC 249 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus

  • Dana White a anunţat că gala UFC 249 a fost anulată.
  • Toate evenimentele UFC au fost amânate pe termen nedeterminat din cauza pandemiei.
  • White spune că această decizie nu i-a aparţinut.
60 afișări
Imaginea articolului Gala UFC 249 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus

Gala UFC 249 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus

Preşedintele UFC Dana White a confirmat că UFC 249 nu va mai avea loc şi susţine că decizia nu i-a aparţinut.

Se pare că nu doar gala UFC 249 a fost anulată, ci toate evenimentele Ultimate Fighting Championship au fost amânate pe termen nedeterminat, din cauza pandemiei de coronavirus.

White spune că era pregătit să organizeze şi să promoveze evenimentul, însă decizia nu i-a aparţinut.

”Încă din prima zi, m-am luptat să organizez acest eveniment. Ne-am luptat non-stop, zi şi noapte, să organizăm evenimentul, încă de când a început pandemia. Astăzi am primit un telefon de la cel mai înalt nivel al Disney şi de la cel mai înalt nivel al ESPN. Conducerea ESPN mi-a cerut să renunţ şi să nu fac evenimentul sâmbăta viitoare”.

Acest deznodământ vine după ce Rose Namajunas s-a retras din evenimentul principal al serii, lupta cu Jessica Andrade.

Managerul lui Rose Namajunas a anunţat că luptătoarea a renunţat la luptă după ce doi membri ai familiei sale au decedat din cauza coronavirusului.

Tony Ferguson nu s-a arătat surprins la aflarea acestei veşti. Luptătorul a răspuns simplu: ”Oricum, tot mă voi antrena”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici