Galatasaray a decis să renunţe la serviciile tehnicianului Cesare Prandelli

Vicepreşedintele clubului Galatasaray, Abdurrahim Albayrak, a declarat, joi seară, pentru agenţia Anatolia, că gruparea din Istanbul a decis să renunţe la colaborarea cu tehnicianul Cesare Prandelli, informează aa.com.tr.

125 afișări
Imaginea articolului Galatasaray a decis să renunţe la serviciile tehnicianului Cesare Prandelli

Cesare Prandelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numele vehiculate de presa turcă pentru a-i succede lui Prandelli la Galatasaray sunt Roland Koch, Hikmet Karaman, Mustafa Denizli, Tugay Kerimoglu, Hasan Şaş şi Saffet Susici.

Potrivit habermeydan.com, conducerea clubului Galatasaray ar vrea ca echipa să fie antrenată până la finalul sezonului de Hikmet Karaman, iar apoi să fie preluată de Mircea Lucescu.

Cesare Prandelli a preluat conducerea tehnică a formaţiei Galatasaray în această vară. După zece etape, echipa ocupă locul trei în campionat, cu 19 puncte, la un punct de rivalele Beşiktaş şi Fenerbahce, care conduc în clasament.

În Liga Campionilor, Galatasaray a înregistrat o remiză şi patru înfrângeri şi se află pe ultimul loc în grupa D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici