Galatasaray i-ar fi oferit lui Mutu un contract pe 3 ani, cu 2,6 milioane de euro pe sezon

Clubul Galatasaray este în continuare interesat de serviciile atacantului Fiorentinei, Adrian Mutu, şi i-ar fi oferit internaţionalului român un contract pe trei ani, cu un salariu anual de 2,6 milioane de euro.

121 afișări
Imaginea articolului Galatasaray i-ar fi oferit lui Mutu un contract pe 3 ani, cu 2,6 milioane de euro pe sezon

Galatasaray i-ar fi oferit lui Mutu un contract pe 3 ani, cu 2,6 milioane de euro pe sezon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jucătorul analizează cu atenţie oferta şi în zilele următoare va da un răspuns definitiv conducătorilor turci. Din ce în ce mai dificilă devine o plecare a sa în Emiratele Arabe. Oferta de la Al-Ain (pe doi ani, cu 3 milioane de euro pe sezon) nu îl convinge pe atacantul român, care vrea să joace în continuare în Europa şi să rămână aproape de familie", notează site-ul italian, care aminteşte că tehnicianul echipei Galatasaray, Fatih Terim, s-a aflat în tribună la meciul România - Bosnia-Herţegovina, scor 3-0, din preliminariile Euro-2012, partidă în care Mutu a înscris un gol, informează calcionews24.com.

Adrian Mutu s-a mai aflat în iarnă şi în luna mai în atenţia clubului Galatasaray, la care este legitimat şi românul Bogdan Stancu.

Contactat de MEDIAFAX, impresarul Victor Becali a negat că ar putea exista o ofertă din partea clubului Galatasaray pentru Adrian Mutu.

"Nu e nici vorbă de aşa ceva. E adevărat, eu nu mai sunt impresarul lui Mutu, dar aş fi ştiut totuşi dacă exista aşa ceva, aş fi auzit şi eu, mai ales că e vorba de Galatasaray", a spus Victor Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici