Galatasaray învinsă de Fenerbahce, cu scorul de 2-1, în campionatul Turciei

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa Fenerbahce, în derbiul etapei a XXVI-a a campionatului Turciei.

27 afișări
Imaginea articolului Galatasaray învinsă de Fenerbahce, cu scorul de 2-1, în campionatul Turciei

Galatasaray învinsă de Fenerbahce, cu scorul de 2-1, în campionatul Turciei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa Galatasaray a deschis scorul, în minutul 14, Kazim. Fenerbahce a înscris prin Semih '75 şi Alex '87.

Centralul Firat Altinus a anulat două goluri ale gazdelor pe motiv de ofsaid, cel marcat de Servet în minutul 57 şi o reuşită a lui Yekta, din minutul 77.

După fluierul final al partidei, jucătorul ceh Milan Baroş a primit un cartonaş roşu pentru proteste la adresa arbitrului.

Galatasaray: Zapata - Neill, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta - Kazım Kazım (Arda Turan '61), Yekta Kurtuluş (Ayhan Akman '85), Cana, Culio, Bogdan Stancu (Kewell '68) - Milan Baros. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Fenerbahce: Volkan Demirel - Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos - Özer Hurmacı, Selçuk Şahin (Semih Şenturk '45), Cristian Baroni, Mehmet Topuz - Alex (Bekir '89), Niang (Stoch '73). Antrenor: Aykut Kocaman.

Galatasaray va avea patru jucători suspendaţi, Gokhan Zan, Kazim Kazim, Juan Culio şi Milan Baros, la meciul cu Antalyaspor, din etapa a XXVII-a a campionatului Turciei, informează ajansspor.com.

Gokhan, Kazim şi Culio au primit la derbiul cu Fenerbahce al patrulea cartonaş galben, iar Baros a primit un cartonaş roşu, după terminarea partidei.

La meciul de vineri, primul derbi de pe Turk Telekom Arena, au asistat aproximativ 45.000 de spectatori. În tribuna oficială s-a aflat şi selecţionerul Turciei, Guus Hiddink.

Înainte de începerea meciului, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor cutremurului din Japonia. Jucătorii echipei Galatasaray au ieşit la încălzire cu tricouri albe cu mesajul "Vă împărtăşim durerea", scris în turcă şi în japoneză.

Partida a fost transmisă în Turcia în format 3D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici