Gâlcă: A fost un meci foarte greu, am avut o primă repriză foarte slabă

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat joi seară, după victoria din meciul cu Aalborg, scor 6-0, din grupa J a Ligii Europa, că jocul a fost foarte greu pentru formaţia bucureşteană, care a avut o primă repriză foarte slabă.

304 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: A fost un meci foarte greu, am avut o primă repriză foarte slabă

Gâlcă: A fost un meci foarte greu, am avut o primă repriză foarte slabă (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte greu pentru noi. Am avut o primă repriză foarte slabă, nu am fost o echipă compactă şi nu recuperam sus. Căpitanul lor era liber tot timpul între jucătorii noştri. Cred că a fost o lipsă de coordonare, dar am rectificat-o la pauză. La cum am jucat în prima repriză, a fost foarte greu. Este foarte greu să joci fără spectatori, e o atmosferă apăsătoare. Ştiam totul despre danezi, dar când eşti cu mintea în altă parte se întâmplă asta. Fundaşii şi mijlocaşii nu se sincronizau", a spus Gâlcă.

Constantin Gâlcă a precizat că faţă de anul trecut, echipa Stelei de acum pasează mai mult. "Am văzut că se tot vorbeşte despre Steaua de anul trecut şi Steaua de anul acesta. Echipa Stelei este diferită faţă de anul trecut, pasează mai mult. Echipa Stelei nu este lentă, este combinativă. Dacă vă uitaţi, la faza de construcţie participă 6-7 jucători", a explicat el.

Gâlcă a mai spus că nu l-a surprins faptul că în celălalt meci din grupă Dinamo Kiev a învins echipa Rio Ave cu scorul de 3-0. "Dinamo Kiev este o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni şi cu un buget foarte mare. Aşa că nu mă surprinde că a bătut pe Rio Ave", a afirmat tehnicianul.

Formaţia Steaua a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa daneză Aalborg, într-un meci din prima etapă a grupei J a Ligii Europa, în care a înscris toate golurile în repriza a doua.

Golurile partidei au fost marcate de Sânmărtean, în minutul 51, Raul Rusescu, în minutele 59 (penalti) şi 73, şi Keşeru, în minutele 61, 65 şi 72.

Următorul meci al Stelei va avea loc la 2 octombrie, în deplasare, cu Dinamo Kiev. Partida se va disputa de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici