Gâlcă: Câteodată fotbalul nu poate fi înţeles

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Constantin Gâlcă, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Aalborg Bk, scor 0-1, că uneori fotbalul nu poate fi înţeles şi a precizat că ar fi o dezamăgire ca formaţia sa să nu se califice în primăvara europeană.

198 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Câteodată fotbalul nu poate fi înţeles

Galca: Câteodată fotbalul nu poate fi înţeles (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Suntem dezamăgiţi. Am făcut un meci destul de bun, am avut ocazii, iar apoi a alunecat Papp şi am primit gol. În rest ne-am închis bine, dar câteodată fotbalul nu poate fi înţeles. Starea terenului nu ne-a ajutat foarte mult. Trebuie să ne gândim la viitor şi că putem câştiga meciul cu Dinamo Kiev. Pentru Aalborg va fi foarte greu în deplasare cu Rio Ave. Avem mulţi accidentaţi, aveam nevoie de Raul Rusescu. Ar fi o dezamăgire ca Steaua să nu ajungă în primăvara europeană, dar încă mai sperăm", a spus Gâlcă la Digi Sport.

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa daneză Aalborg, într-un meci din etapa a V-a a grupei J a Ligii Europa.

Enevoldsen a înscris unicul gol al partidei, în minutul 72.

În ultima etapă a grupei J, programată la 11 decembrie, la ora 22.05, Steaua va întâlni pe teren propriu echipa Dinamo Kiev şi Aalborg va juca în deplasare cu Rio Ave.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici