Gâlcă: Mă bucur că am câştigat după efortul pe care l-am făcut joi în Liga Europa

Tehnicianul formaţiei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat duminică seară, după victoria din meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 3-2, că îl bucură acest rezultat obţinut în faţa unei echipe importante din campionat şi la trei zile după un efort extraordinar făcut în Liga Europa.

147 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Mă bucur că am câştigat după efortul pe care l-am făcut joi în Liga Europa

Constantin Gâlcă (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"Cred că am avut destule ocazii pentru a câştiga acest meci. Important este că am câştigat şi mă bucur foarte mult. Petrolul e o echipă foarte bună, care ne-a pus probleme mari şi care putea în unele momente să câştige meciul, dar am avut forţa să revenim, să marcăm şi să câştigăm. Mă bucur că am câştigat, după efortul pe care l-am făcut joi (n.r. - la meciul cu Aalborg din Liga Europa, scor 6-0) este un lucru foarte important pentru noi. Contează că am luat trei puncte la o echipă foarte importantă din campionatul românesc. Am venit după un efort extraordinar şi cred că în unele momente s-a văzut", a spus Gâlcă la postul Look TV.

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I, primul pentru antrenorul Gheorghe Mulţescu de când a redevenit antrenorul grupării prahovene.

Golurile gazdelor au fost marcate de Tamuz '28, '59. Pentru Steaua au înscris Chipciu '14, Keşeru '17 şi Varela '73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici