Gâlcă, nemulţumit de transferurile făcute de Steaua: Eu am dorit 3 jucători, a fost adus doar unul

Antrenorul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a lăsat să se înţeleagă, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este nemulţumit de transferurile făcute de campioana României, el precizând că şi-a dorit trei jucători, însă a fost adus doar unul, mijlocaşul Nicandro Breeveld.

146 afișări
Imaginea articolului Gâlcă, nemulţumit de transferurile făcute de Steaua: Eu am dorit 3 jucători, a fost adus doar unul

Gâlcă, nemulţumit de transferurile făcute de Steaua: Eu am dorit 3 jucători, a fost adus doar unul (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"O să încercăm să facem performanţă. Îmi doresc jucători care să se încadreze într-un anumit tip de joc. Încercăm cu ce avem. Sper cu jucătorii pe care îi avem să ieşim din grupele Ligii Europa şi să câştigăm şi campionatul. Ne adaptăm la ce avem. Cei din conducere ştiu. S-au adus jucători, dar am spus eu vreodată că i-am adus eu?! Dintre toţi jucătorii care au venit la Steaua, doar Breeveld e cel pe care l-am vrut. Eu am pus pe listă trei jucători", a spus Gâlcă.

Constantin Gâlcă a afirmat că atacantul Valentin Lemnaru a fost cedat înapoi la Universitatea Cluj la solicitarea jucătorului. "Am vorbit cu el, sunt un om direct, respect pe toată lumea. Eu căutam un alt tip de atacant, dar dacă a venit i-am spus că are aceleaşi şanse şi nimic mai mult. I-am spus că, în opinia mea, trebuia să vină un alt tip de atacant, cu mai multă viteză, cu altfel de joc. Imediat după ce s-a accidentat, în ziua următoare el mi-a cerut să plece. După aceea nu ştiu ce s-a întâmplat şi a plecat când a plecat", a completat Gâlcă.

Tehnicianul stelist nu exclude posibilitatea ca mai mulţi jucători să se transfere. "Lui Szukala i-am spus că mi-aş dori să nu plece cel puţin anul acesta. Au plecat mulţi jucători şi e greu să introduci în grup alt jucător, oricât de bun ar fi el. Tot ce e posibil să mai plece şi alţi jucători. Tănase e de mulţi ani aici, şi-a făcut datoria şi are nevoie de o altă motivaţie şi economică şi pe plan sportiv", a adăugat Gâlcă.

Constantin Gâlcă a negat informaţiile potrivit cărora jucătorii stelişti i-au contestat stilul de lucru după meciul cu FC Viitorul, din etapa a şasea a Ligii I. "Oricine din lot, dacă iese din cuvântul meu, ori ia amendă ori era la un alt club. Comportamentul lor este foarte bun", a explicat Gâlcă.

În afara mijlocaşului Nicandro Breeveld, Steaua i-a mai transferat în această vară pe atacantul Valentin Lemnaru (Universitatea Cluj), care a revenit între timp la gruparea ardeleană, pe fundaşul Srgian Luchin (Botev Plovdiv), pe portarul Giedrius Arlauskis (Rubin Kazan) şi i-a împrumutat, pentru un sezon, pe atacantul Raul Rusescu (FC Sevilla), pe fundaşul Paul Papp (Chievo Verona) şi pe mijlocaşul Alexandru Bourceanu (Trabzonspor).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici