GALERIE FOTO Richard Branson a fost la un pas de moarte

Fac senzaţie pe reţelele sociale imaginile postate de omul de afaceri Richard Branson de după un accidentat de bicicletă căruia i-a căzut victimă.

1709 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Richard Branson a fost la un pas de moarte

Fondatorul Virgin Group, Richard Branson, cunoscut pentru faptele sale nebuneşti, cum ar fi plimbările cu balonul prin întreaga lume, povesteşte despre un accident grav de bicicletă.

„Mi-a fost frică să nu fiu paralizat”, a spus omul de afaceri, pe reţelele sociale, prezentând imagini de după accident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici