Găman şi Bărboianu au părăsit cantonamentul Universităţii Craiova de la Govora

Doi dintre componenţii echipei Universitatea Craiova, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, au fugit din cantonamentul formaţiei de la Govora, a anunţat, miercuri, ediţia online a cotidianului Gazeta de Sud, tatăl unuia dintre jucători confirmând, pentru MEDIAFAX, că cei doi au plecat.

26 afișări
Imaginea articolului Găman şi Bărboianu au părăsit cantonamentul Universităţii Craiova de la Govora

Găman şi Bărboianu au părăsit cantonamentul Universităţii Craiova de la Govora (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit Gazeta de Sud, cei doi fotbalişti au părăsit cantonamentul de la Govora în noaptea de marţi spre miercuri. "Universitatea Craiova a început şedinţa de pregătire din această dimineaţă fără jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, fugiţi din cantonamentul de la Govora noaptea trecută. Fotbaliştii se pregătesc cu preparatorul fizic Gabriel Poch, iar în cursul zilei vor avea loc şi testele fizice. La antrenament asistă, pe lângă staff-ul tehnic, şi preşedintele Aurel Ţicleanu. De asemenea, este prezent la şedinţa de pregătire şi un impresar străin", scrie Gazeta de Sud.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, tatăl unuia dintre jucători a confirmat că fotbaliştii au plecat din cantonament, însă a menţionat că nu ştie dacă au plecat cu sau fără aprobarea stafului tehnic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici